Bewust Podium MeppelTouched by Hands is één van de initiatiefneemsters van Bewust Podium. Bewust Podium organiseert al een paar jaar inspiratieavonden, lezingen en workshops in Meppel.

Deze avonden, lezingen en workshops staan altijd in het teken van  spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

2019

Ook dit nieuwe jaar staan er weer een aantal nieuwe activiteiten op het programma. Een gevarieerd programma met voor elk wat wils.

Agenda:

  • van vrijdag 5 tot en met zondag 7 april, workshop PSYCH-K door Paula van de Werff
  • dinsdagavond 16 april, lezing borstgezondheid door Frauke Boer

PSYCH-K door Paula van de Werff op 5, 6 en 7 april 2019

PSYCH-K is een uniek en krachtig proces om je onderbewuste geest te her-programmeren. Op een gemakkelijke manier kun je er stress en stressvolle emoties mee loslaten naar ontspanning en innerlijke rust. Je kunt er snel en effectief mee herstellen van heftige gebeurtenissen of trauma’s zonder deze intensief te hoeven herbeleven. Op een simpele manier kun je je overtuigingspatronen, die jou stress geven in lijn brengen met waar je naar verlangt. Door middel van het veranderen van je overtuigingen, kun je je leven veranderen.

Je overtuigingen zijn conclusies die je onderbewustzijn heeft getrokken uit eerdere ervaringen. Uit hersenonderzoek blijkt dat ruim 95% van onze overtuigingen onbewust zijn. Op basis van onze overtuigingen ontstaan onze gedachten, onze gewoonten en hoe we ons voelen. Hoe je reageert in situaties en hoe je je voelt, kun je daarom gemakkelijk veranderen door het vervangen van je onbewuste overtuigingen.

Tijdens deze 3 dagen leer je de basis balansen te geven volgens de PSYCH-K methode. Deze balansen kun je vervolgens doen met een client (maar ook met je gezinsleden en vrienden) als met jezelf.

De workshop is geschikt voor iedereen. Voor therapeuten die op zoek zijn naar verdieping of naar nieuwe tools. Als voor iedereen die tegen zijn eigen overtuigingen aanloopt en handvaten zoekt om deze om te buigen.

De workshop kost € 670,00. Als je met z’n tweeën komt, krijgen beiden 5% korting. Voor mensen met een zeer krappe beurs is een betalingsregeling mogelijk. Neem hiervoor contact op met Paula van der Werff.

Ook is deze workshop SKB geaccrediteerd. Je krijgt hiervoor 36 SBU (studiebelastinguren) of 1,3 EC’s (European Credits). Wil je hiervoor in aanmerking komen, dan komt er nog € 100,00 bij. Je kan dit direct aangeven op het aanmeldingsformulier.

De workshop wordt gegeven door Paula van der Werff. Zij is registerpsycholoog Arbeid en Gezondheid en registerpsycholoog Arbeid en Organisatie. Heeft gestudeerd en lesgegeven aan Harvard University in de Verenigde Staten. En daarnaast is ze NLP Master, consultant voor familie en organisatieopstellingen en nog veel meer.

Normaal gesproken moet je voor deze workshop afreizen naar Leiderdorp. Nu eenmalig in Meppel om ook de mensen in het Noorden van het land te bedienen. Dus wil je erbij zijn, meld je dan gauw aan.

Praktische informatie:

  • Locatie : Marktstraat 4 in Meppel
  • Cursustijden: De eerste dag is er vanaf 9.00 uur ontvangst met koffie en thee. We beginnen om 9.30 uur en gaan door tot ongeveer 18.00 uur. De tweede en derde dag beginnen we stipt om 9.00 uur en eindigen we rond 17.00 uur en 16.00 uur respectievelijk.
  • Lunch: Graag je eigen lunch meenemen (er is een koelkast), voor koffie, thee en gezond lekkers wordt gezorgd. In de buurt zijn er ook twee supermarkten en een bakker mocht je wat willen kopen.
  • Aanmelden: via www.dewerff.net/inschrijven
  • Meer informatie: kun je bij mij opvragen via info@touchedbyhands.nl

 

Lezing Borstgezondheid door Frauke Boer van de Groene Zuster op dinsdagavond 16 april

Op deze avond komt Frauke Boer haar kennis met ons delen over borstgezondheid. Frauke vindt het erg leuk om te vertellen over borstgezondheid en wat je zelf kunt doen om gezonde borsten te houden.

In een interactieve lezing van ongeveer 1,5 uur vertelt ze over de anatomie van de borst, de bekende aandoeningen en wat je zelf kunt doen om je borsten zacht en soepel te maken. Daarnaast vertelt ze uitgebreid over borstweefselbehandelingen, lymfedrainage en medische thermografie. Ze geeft leefstijl adviezen en er is ruim de gelegenheid om met de aanwezigen in gesprek te gaan.

 

Frauke Boer is gecertificeerd medisch thermograaf in Noord Nederland met vestigingen in Groningen, Assen, Hoogeveen, Zwolle en Drachten.

In haar eigen praktijk Leeef! geeft ze onder andere borstbehandelingen, lymfedrainage massage en energetische behandelingen. Ook geeft ze workshops en werkt ze als coach met opstellingen.

Praktische informatie:

  • Locatie : in Meppel (afhankelijk van het aantal aanmeldingen zoek ik een geschikte zaal)
  • Kosten : € 10,00 per persoon aan de kassa te voldoen
  • Aanmelden : graag via een email naar info@touchedbyhands.nl

 

Kom en laat je inspireren door deze prachtige lezingen, workshops en/of demonstratie