Bewust Podium MeppelTouched by Hands is één van de initiatiefneemsters van Bewust Podium. Bewust Podium organiseert al een paar jaar inspiratieavonden, lezingen en workshops in Meppel.

Deze avonden, lezingen en workshops staan altijd in het teken van  spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

2019

Ook dit nieuwe jaar staan er weer een aantal nieuwe activiteiten op het programma. Een gevarieerd programma met voor elk wat wils.

Agenda:

  • dinsdagavond 28 mei, lezing borstgezondheid door Frauke Boer

Lezing Borstgezondheid door Frauke Boer van de Groene Zuster op dinsdagavond 28 mei 2019

Op deze avond komt Frauke Boer haar kennis met ons delen over borstgezondheid. Frauke vindt het erg leuk om te vertellen over borstgezondheid en wat je zelf kunt doen om gezonde borsten te houden.

In een interactieve lezing van ongeveer 1,5 uur vertelt ze over de anatomie van de borst, de bekende aandoeningen en wat je zelf kunt doen om je borsten zacht en soepel te maken. Daarnaast vertelt ze uitgebreid over borstweefselbehandelingen, lymfedrainage en medische thermografie. Ze geeft leefstijl adviezen en er is ruim de gelegenheid om met de aanwezigen in gesprek te gaan.

 

Frauke Boer is gecertificeerd medisch thermograaf in Noord Nederland met vestigingen in Groningen, Assen, Hoogeveen, Zwolle en Drachten.

In haar eigen praktijk Leeef! geeft ze onder andere borstbehandelingen, lymfedrainage massage en energetische behandelingen. Ook geeft ze workshops en werkt ze als coach met opstellingen.

Praktische informatie:

  • Locatie : Marktstraat 4a in Meppel (praktijk Touched by Hands)
  • Kosten : € 10,00 per persoon aan de kassa te voldoen
  • Aanmelden : graag via een email naar info@touchedbyhands.nl

 

Kom en laat je inspireren door deze prachtige lezingen, workshops en/of demonstratie