Bewust Podium MeppelTouched by Hands is één van de initiatiefneemsters van Bewust Podium. Bewust Podium organiseert al een paar jaar inspiratieavonden in Meppel.

Deze avonden bieden een gevarieerd aanbod aan lezingen en workshops op het gebied van spiritualiteit en leven vanuit de holistische gedachte (lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden en de mens is verbonden met aarde en kosmos).

Najaar 2018

Ook dit najaar staan er weer een aantal nieuwe lezingen op het programma. Een gevarieerd programma met voor elk wat wils.

Agenda:

  • vrijdagavond 28 september 2018 : familieopstelling , leef je verlangen door Angela Vrieling van Coachnest
  • vrijdagavond 2 november 2018 : demonstratie mediumschap door Janneke Leber
  • dinsdagavond 6 november 2018 : lezing introductie 5 natuurwetten door Eniko Papp van Biologika Nederland
  • vrijdag 16 november 2018 : eendaagse training 5 natuurwetten door Eniko Papp van Biologika Nederland
  • vrijdag 11 tot en met zondag 13 januari 2019 : drie daagse verdieping van de 5 natuurwetten door Eniko Papp van Biologika Nederland

Hieronder volgt meer informatie per avond. Let op : de locatie kan per avond verschillen. Voor aanmeldingen kun je een email sturen aan info@touchedbyhands.nl

 

28 september : Leef je verlangen door Angela Vrieling

Op 28 september komt Angela Vrieling van Coachnest een opstellingsavond verzorgen. Deze avond staat in het teken van “leef je verlangen”. Mocht je een vraag hebben over waarom jij jouw verlangen niet kan leven en wil je daar meer inzicht in hebben, laat het ons dan weten. Door middel van het opstellen van jouw vraag in een huidige situatie, een gewenste situatie en een meta positie komt er meer duidelijkheid.

Angela is een bewuste en goedlachse coach. Het is haar kracht om lichtheid, vrolijkheid en inzicht te creeren door openheid te brengen in emotionele blokkades. Ze werkt altijd vanuit respect. Door verschillende niveaus met elkaar te verbinden kunnen we de blokkades vertalen en omzetten. Waarna alles vrijwel moeiteloos gaat stromen. Vanuit verschillende opleidingen en trainingen weet ze hoe ze “in de kern” kan werken en de angel om te zetten in een engel. Groei vanuit de kern.

Voor Angela is het werken met (familie)opstellingen een van de meest bijzondere manieren van coachen, waarin ze ook gebruik kan maken van haar intuitieve kwaliteiten.

Wat is nu eigenlijk een familieopstelling? Familieopstelling is een methode om problemen op te lossen die ontstaan zijn, in veelal eerdere generaties. Het kan ook zijn dat er in dit leven vervelende situaties hebben gespeeld of nog spelen, waarbij de oorzaak ook in eerdere generaties ligt. Als dit zichtbaar gemaakt wordt, dan geeft dit veel rust, plezier, ruimte en gaat de liefde weer stromen. Niet alleen voor degene zelf, maar ook voor de rest van de familie. Belangrijk om te noemen is dat je niet je gehele familie hoeft mee te nemen 😉

Iedereen kan en mag deze avond mee doen. Je geeft zelf aan of je wilt deelnemen als:

  • vraagsteller (jouw vraag wordt dan behandeld),
  • als representant (je komt dan op 1 van de posities te staan in de vraag van iemand anders)
  • of als toeschouwer.
  • Door middel van loting bepalen we welke vraag we als eerste behandelen. We proberen zoveel mogelijk vragen te behandelen.

Tijd:
Inloop vanaf 19:00 uur
Start 19:30 (duurt tot ongeveer 22:00 uur)

Aanmelden:
Voor aanmelding, stuur een email naar: info@touchedbyhands.nl. Geef hierbij duidelijk aan of je vraag hebt, zo ja, welke, of in welke andere rol je zou willen deelnemen

Entree:
€ 10,00 (koffie en thee en iets lekkers zijn inbegrepen)

Locatie:
In het pand van Birukai, aan de Markstraat 4a in Meppel

 

2 november : demonstratie mediumschap door Janneke Leber

Vorig jaar was er een grote belangstelling voor de demonstratie mediumschap. Vandaar dat we het dit jaar weer in ons programma hebben opgenomen. En ook nu zijn de eerste aanmeldingen alweer binnen. Dus wil je hier bij zijn, wacht dan niet te lang met je aan te melden.

Janneke is een vertaler van beroep. Vertaalde ze vroeger buitenlandse boeken naar het Nederlands, tegenwoordig vertaalt ze de symbolen, gevoelens en beelden van overleden dierbaren naar verstaanbare woorden voor ons hier. Ze is een nuchter medium, die met humor en op liefdevolle wijze haar vak uitoefent.

In haar praktijk in Bussum geeft ze consulten en cursussen. Daarnaast schrijft ze blogs over wat ze in haar praktijk en leven meemaakt. Een aantal van haar blogs zijn verzameld in haar boek “Dooie Boel”. Ontzettend leuk om te lezen. Janneke ziet het als haar missie om niet alleen als medium te werken, maar ook om erover te vertellen. Spookverhalen zijn er al genoeg.  Dit boek zal die avond ook te koop zijn. Mocht je hem vooraf al willen kopen en lezen, dan kan dat ook in de praktijk van Touched by Hands.

Op deze avond zal Janneke meerdere contacten maken met overleden dierbaren, vrienden, familie en/of kennissen.

Tijd
Inloop vanaf 19:30 uur
Start 20:00 (duurt tot ongeveer 22:00 uur)

Aanmelden
Voor aanmelding, stuur een email naar: info@touchedbyhands.nl

Entree
€ 10,00 (koffie en thee en iets lekkers zijn inbegrepen)

Locatie
In het pand van Birukai, aan de Marktstraat 4a  in Meppel

 

6 november : introductielezing 5 natuurwetten door Eniko Papp van Biologika Nederland

Tijdens de Biologika lezing krijg je een korte kennismaking met de 5 biologische natuurwetten  en vele praktijkvoorbeelden om een eerste feeling te krijgen met hoe de natuurwetten werken. Je zult versteld staan hoe banaal eenvoudig en logisch ziektes ontstaan en vooral waarom ze ontstaan. Na deze paar uren zul je in staat zijn om vervolgens bij jezelf en je geliefden te checken hoe het werkt. Na deze inspiratieavond is gezondheid geen geheim meer! Deze bijzondere ontdekking zal je leven voor goed positief veranderen.
Ben jij er ook klaar voor om 180 graden anders te leren kijken naar ziektes omdat:
– jouw lichaam geen fouten maakt wanneer het ziek wordt
– een fysieke (of geestelijke) verandering (=ziekte) zinvol is
– genezing een logisch proces is
– je invloed kan hebben op je eigen herstel

Hoe ziet een Biologika avond eruit?
In de eerste helft van de avond zal Enikö (Biologika trainer, consulent, eigenaar van Biologika Nederland) kort toelichten hoe de biologische natuurwetten werken. En na een korte koffiepauze is er ruimte voor je persoonlijke vraag. Neem daarom ook gerust je vraag over je klacht of ziekte mee. Wil jij bijvoorbeeld weten wat de logische oorzaak is van je pijn in je schouder, je klachten in je buik of waarom een kennis of geliefde precies nu geconfronteerd wordt met kanker of iets vergelijkbaars? Enikö zal er – zover het daar ter plekke mogelijk is – antwoorden op geven, vanuit de perceptie van de natuurwetten. De avond zal worden afgesloten met een korte toelichting over de vervolgstudie mogelijkheden, zoals trainingen en themadagen.

Tijd:
Inloop vanaf 19:15 uur
Start 19:30 (duurt tot ongeveer 22:15 uur)

Aanmelden:
Voor aanmelding, stuur een email naar: info@touchedbyhands.nl

Entree:
€ 10,00 (koffie en thee en iets lekkers zijn inbegrepen)

Locatie:
De lezing wordt gehouden in het pand van Zael aan het Zuideinde 56 in Meppel.

 

16 november: eendaagse training 5 natuurwetten door Eniko Papp van Biologika Nederland

Deze Biologika Training is voor iedereen die niet wil blijven zoeken naar de reden waarom wij ziek worden, maar wil weten hoe het zit. Het is voor iedereen die geen genoegen meer neemt met halve antwoorden die gebaseerd zijn op geloof of overtuigingen. Het is voor iedereen die zijn of haar gezondheid voorgoed in eigen hand wil nemen en zelf wil beslissen over het verloop van ziekte- en herstelprocessen. Het is zoveel eenvoudiger dan je ooit hebt kunnen bedenken. Maar het is ook 180 graden anders dan alles wat je ooit hebt gehoord of geleerd!

WAT IS BIOLOGIKA NIET?
Biologika is GEEN GENEESKUNST en geen geneeswijze. Biologika geneest niemand maar houdt zich uitsluitend bezig met de emotionele- en gevoelsoorzaken van ziekte en het verloop van onze ziekteprocessen. Biologika verspreidt kennis en informatie over de werking van de wetmatigheden van ziek worden. Het gaat over BEWUSTWORDING en niet over genezing.

Biologika is ook GEEN THERAPIE, coaching, behandeling of een nieuwe alternatieve geneeswijze stroming. Maar het is essentiele kennis en een perceptieverandering die onmisbaar is tijdens onze herstelprocessen.

Biologika stelt GEEN DIAGNOSES, dat mogen alleen de daarvoor bevoegde medici doen. Maar een diagnose is wel jouw uitgangspunt en heb jij nodig om op zoek te kunnen gaan naar de gevoelsoorzaken van je ziekte of klacht.

Biologika is tevens GEEN MEDICIJN, geen wondermiddel of wonderpil. Maar het is BEWUSTWORDING, een totaal nieuwe zienswijze en denkwijze over ziektes, oftewel verandering in je lichaam, zowel fysiek als mentaal. Doordat jij de zinvolle oorzaken begrijpt kun je daarna bewustere keuzes maken welke therapie, behandeling of middelen jij in kunt zetten om samen met de logica van jouw lichaam tot herstel en gezondheid te komen. Jij hebt daar te allen tijde vrije keuze in en Biologika gaat altijd respectvol met jouw keuzes om.

Op deze dag worden de 5 natuurwetten volledig uitgewerkt en verklaard.

Tijd:
Inloop vanaf 09:30 uur
Start 10:00 (duurt tot ongeveer 17:00 uur)

Aanmelden:
Voor aanmelding, stuur een email naar: info@touchedbyhands.nl of rechtstreeks via de site van www.biologikanederland.nl

Entree:
€ 99,00 (koffie en thee en iets lekkers zijn inbegrepen. Neem zelf je eigen lunchpakket mee)

Locatie:
In het pand van Birukai aan de Marktstraat 4a in Meppel

Kom en laat je inspireren door deze prachtige lezingen, workshops en/of demonstratie