Bewust Podium MeppelTouched by Hands is één van de initiatiefneemsters van Bewust Podium. Bewust Podium organiseert al een paar jaar inspiratieavonden, lezingen en workshops in Meppel.

Deze avonden, lezingen en workshops staan altijd in het teken van  spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

2019 en 2020

Ook dit seizoen staan er weer een aantal nieuwe activiteiten op het programma. Een gevarieerd programma met voor elk wat wils.

Agenda:

 •  vrijdagavond 13 december 2019 : demonstratie mediumschap door Greetje Grootjans en Nathalie Visser
 •  woensdagavond 15 januari 2020 : lezing door Florentine van Vollenhove over voeding, verbasing over verzuring
 •  vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020: basis workshop Psych-K door Paula van der Werff

Hieronder volgt meer informatie per agenda item.

Demonstratie mediumschap door Greetje Grootjans en Nathalie Visser

Op vrijdagavond 13 december 2019 komen Greetje en Nathalie, twee ervaren mediums, naar Meppel om contact te maken met onze overleden dierbaren. Op liefdevolle en nuchtere wijze maken Greetje en Nathalie hun contacten.

Het wordt een avond waarop we gaan voelen en ervaren hoe dicht onze overleden dierbaren nog bij ons zijn. Als we overlijden sterft alleen ons lichaam, niet onze ziel. Met deze ziel weten de mediums contact te maken.

Dit contact maken gebeurt via de innerlijke zintuigen, zoals helder zien, helder horen, helder weten, helder voelen en zelfs helder ruiken. Op deze wijze geeft de overledene informatie door aan het medium over onder andere zijn persoonlijkheid, zijn werk en hobby’s. Maar ook verhalen en feiten uit het verleden en heden komen ter sprake. Het medium bewijst hiermee dat het leven na de dood niet stopt.

Wil jij weten of jouw dierbaren nog bij je zijn? Of ze over je schouder meekijken? Of ze een boodschap voor je hebben. Meld je dan aan voor deze bijzondere avond.

Zeker in deze feestmaand waarin we ons zo bewust worden van het gemis, kan een contact hartverwarmend zijn.

Praktische informatie:

 • Locatie : Marktstraat 4 in Meppel (in de bovenzaal van Centrum Birukai)
 • Tijd : inloop vanaf 19.00 uur, aanvang demonstratie is om 19.30 uur.
 • Kosten : € 10,00 per persoon aan de kassa te voldoen
 • Aanmelden : graag via een email naar info@touchedbyhands.nl

 

Lezing : Verbasing over Verzuring door Florentine van Vollenhoven

Als jij je energieniveau drastisch wilt verhogen, je gewicht wilt beheersen, ontstekingsreacties en vervroegde veroudering wilt tegengaan, dan kan een keuze voor basenvormende voeding daar behulpzaam bij zijn.

Gezonde voeding is van alle tijden. De dieet goeroes vliegen ons om de oren met allerlei goedbedoelde en soms tegengestelde adviezen. De kookboeken staan goed gevuld met heerlijke recepten. En de supermarkten verleiden ons met allerlei lekkers dat wat minder goed is voor ons. Maar waarom moeten we nou zo gezond mogelijk eten? Wat doet verkeerde voeding met ons?

Onze westerse voedingspatroon en leefstijl zijn veelal zuurvormend. Door verzuring is onze weerstand en ons energieniveau verlaagd en verouderen we eerder. Bovendien ontwikkelen we door verzuringstendensen eerder allerlei ziektebeelden. Het effect van leefstijl op levensduur, vitaliteit en welzijn is onomstreden. Het zuur-basen principe vervult daarin een belangrijke rol. Bovendien leert de ervaring dat mensen die het zuur-basenprincipe volgen al na twee weken veelal medicatie naar beneden moeten bijstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicatie tegen verhoogde bloeddruk, insuline spuiten, pijnstilling, ontstekingsremmers en maagzuurremmers.

Op woensdagavond 15 januari 2020 neemt Florentine van Vollenhoven ons mee in de wondere wereld van basen en zuren. Het klinkt allemaal heel streng en technisch. Maar Florentine weet op eenvoudige wijze ons inzicht te geven in de werking van ons lichaam. En hoe gezonde voedingskeuzes van invloed zijn op ons lieve lijf, maar ook op ons gedrag en humeur.

Florentine is docent natuurgeneeskunde, heeft een eigen praktijk voor natuurgeneeskunde en begeleid al meer dan 20 jaar vastenweken voor haar cliënten. Daarnaast heeft ze een boek geschreven over het zuur-basenprincipe : Verbasing over verzuring, waarin ook heerlijke recepten zijn opgenomen. Door haar werkwijze met voeding heeft ze al vele cliënten geholpen met hun chronische klachten.

En denk vooral niet dat je na deze avond niet meer lekker kan genieten van eten, want wie Florentine kent, die weet dat zij ook zeer geniet van eten.

Praktische informatie :

 •  locatie : Marktstraat 4 in Meppel (bovenzaal Centrum Birukai)
 •  Aanvang : 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
 •  Kosten : € 10,00 euro aan de kassa te voldoen
 •  aanmelden : via email aan info@touchedbyhands.nl

 

Basisworkshop PSYCH-K door Paula van der Werff

Drie dagen lang dompelen we ons onder in onze bewuste en onderbewuste overtuigingen. Deze overtuigingen zijn gedachten die ons kunnen bekrachtigen en helpen, maar ook die ons kunnen belemmeren. Van deze belemmerende gedachten willen we graag zo snel mogelijk af. Zodat we fitter, vitaler en gelukkiger door het leven gaan. Maar hoe dan? Dat kan met eenvoudige balansen van de PSYCH-K methode. Hiermee ruim je deze belemmerende gedachten eenvoudig en doeltreffend op.

Heb jij wel eens het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Denk je dat je minder leuk, aantrekkelijk, of slim bent dan anderen? Pieker je over hoe je echt gelukkig en succesvol kunt zijn? Sta je elke keer weer met je mond vol tanden? Loop je rood aan als je voor je collega’s een presentatie moet doen?

Laat je dan verbazen hoe iedereen deze eenvoudige methode kan leren om op zichzelf toe te passen, maar ook om met je vrienden of familie te doen.

In het weekend van 24, 25 en 26 januari gaan we drie volle dagen aan de slag om deze methode onder de knie te krijgen. En ruim je de eerste overtuigingen bij jezelf al op. Paula van der Werff legt op heldere wijze uit hoe je dit met elkaar kan gaan doen. Maar ook hoe je het op jezelf kan toepassen. Zodat als je dit elke dag bij jezelf toepast, je binnen zeer korte tijd duidelijke veranderingen bij jezelf gaat waarnemen. Je krijgt dus een tool aangereikt waarmee je de regie neemt over jezelf. En wie wil dat nou niet.

Dus hoe groot of hoe klein je problemen ook zijn, overweeg of je daar wat aan wilt veranderen.

Paula van der Werff is Registerpsycholoog Arbeid & Gezondheid en Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie. Ze studeerde af in onderwijskunde en psychologie aan de Tel-Aviv Universiteit in Israël. Aansluitend behaalde zij haar M.A. in de sociale psychologie aan Harvard University in de Verenigde Staten. Ook heeft zij verscheidene jaren lesgegeven als docente psychologie aan Harvard College. In Nederland werd zij NLP master en consultant voor familie- en organisatieopstellingen. Tevens is zij in het bezit van een master in de klinische psychologie van de Universiteit Leiden. Zij is 1 van de ongeveer 40 internationale gecertificeerde instructeurs voor PSYCH-K.

Ben je coach of therapeut en volg je deze training,  dan kun je ook accreditatiepunten krijgen voor je beroepsvereniging.

Praktische informatie:

 

Kom en laat je inspireren door deze prachtige lezingen, workshops en/of demonstratie