Touched by Hands

Massage, Coaching & Healing in Meppel

Demonstratie Mediumschap

Vrijdagavond 13 december 2019 komen er twee mediums naar Meppel om een demonstratie mediumschap te verzorgen. Greetje Grootjans en Nathalie Visser zijn zeer bedreven in het maken van contact met overleden dierbaren. Zij zullen voor de zaal contacten maken en met informatie komen die zij niet kunnen weten. Op liefdevolle wijze geven zij de boodschappen die zij doorkrijgen aan ons door. Een hoopvol gegeven dat zij die overgegaan zijn nog steeds bij ons zijn.

Voor meer informatie kijk op de pagina van Bewust Podium

Workshop PSYCH-K

Buig jij jouw negatieve overtuigingen om in positieve?

Met behulp van PSYCH-K balansen kom je op eenvoudige wijze af van je negatieve overtuigingen. Overtuigingen die je soms al je hele leven dwars zitten. Overtuigingen waardoor jij niet het leven leidt, dat je graag wilt leiden. Overtuigingen die je tegenhouden om je dromen waar te maken. Het is nu binnen handbereik om deze techniek zelf te leren. Zodat je dit op jezelf kan toepassen of met anderen kan doen.

Op  24, 25 en 26 januari 2020 komt Paula van de Werff naar Meppel voor het geven van een workshop PSYCH-K. Dit is een unieke kans. Normaal gesproken moet je hiervoor afreizen naar Leiderdorp. Paula is de enige trainer in Nederland die bevoegd is om deze workshop te geven.

Wil je meer informatie of je aanmelden, kijk dan op de pagina van Bewust Podium.

© 2019 Touched by Hands

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑