Touched by Hands

Massage, Coaching & Healing in Meppel

Bewust Podium Avond

Op dinsdagavond 10 juli is er een nieuwe Bewust Podium Avond. Dit keer gaan we zo vlak voor de vakanties lekker ontspannen en creatief bezig zijn. We gaan namelijk een Bullet Journal maken. En worden begeleid door Anneke Neef van Presto. Voor meer informatie hierover, kijk op de pagina van Bewust Podium en meld je aan via een email naar info@touchedbyhands.nl

Vakantie

De praktijk is gesloten van donderdag 14 juni 2018 tot en met vrijdag 29 juni 2018. Ik ben er even tussenuit om op te laden en te genieten van mijn rust. Na deze periode sta ik de hele zomer voor je klaar. Tot gauw, Marjan

p.s. Voor een goede sport- of ontspanningsmassage kun je natuurlijk in de tussentijd gewoon bij mijn collega Jessica terecht. Bel of app daarvoor naar haar op 06-44018542.

Nieuwe collega

Vanaf 1 januari 2018 komt Jessica Ramakers van JessMassage de praktijk versterken. JessMassage

Jessica is een echte sporter. Ze houdt van atletiek, klimmen, hardlopen, mountainbiken en suppen. Verder is ze graag buiten.

In de praktijk legt ze zich toe op het geven van sport- en ontspanningsmassages. Verder kun je bij haar terecht voor elastisch tapen en bewegingstherapie, dorn therapie, cupping, lymfedrainage, hotstone massage en litteken massage.

Ze is aanwezig op de dinsdagavond en de zaterdagochtend. Op de vrijdag overdag is ze werkzaam vanuit haar praktijk aan huis in Wanneperveen.

Mocht je een afspraak met haar willen inboeken, neem dan contact met een van ons op.

Kerst en oud&nieuw

kerst 2017

Tussen kerst en oud & nieuw is de praktijk gesloten.

Vanaf dinsdag 2 januari staan we weer voor je klaar.

Filmpje

Animera Company heeft een filmpje gemaakt voor Touched by Hands waarin ik je vertel hoe je mij kunt vinden.

Warme Groet,

Marjan

© 2018 Touched by Hands

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑