Touched by Hands

Massage, Coaching & Healing in Meppel

Workshop PSYCH-K

Buig jij jouw negatieve overtuigingen om in positieve?

Met behulp van PSYCH-K balansen kom je op eenvoudige wijze af van je negatieve overtuigingen. Overtuigingen die je soms al je hele leven dwars zitten. Overtuigingen waardoor jij niet het leven leidt, dat je graag wilt leiden. Overtuigingen die je tegenhouden om je dromen waar te maken. Het is nu binnen handbereik om deze techniek zelf te leren. Zodat je dit op jezelf kan toepassen of met anderen kan doen.

Op  24, 25 en 26 januari 2020 komt Paula van de Werff naar Meppel voor het geven van een workshop PSYCH-K. Dit is een unieke kans. Normaal gesproken moet je hiervoor afreizen naar Leiderdorp. Paula is de enige trainer in Nederland die bevoegd is om deze workshop te geven.

Wil je meer informatie of je aanmelden, kijk dan op de pagina van Bewust Podium.

Open Dag

Zaterdag 28 september 2019 is er een open dag in de praktijk. Wij, Marjan van Touched by Hands, José van José van der Haven holistische therapie en massage en Jessica van JessMassage, heten jullie van harte welkom.

Er zijn korte demonstraties van massages (van je hoofd, voeten of op de stoel) te ervaren. Hiervoor kun je je inschrijven. Ook zijn er 2 gratis massages te winnen. Frauke Boer van De Groene Zuster is aanwezig met informatie over thermografie. En er is een standje van Stichting Krijg een Kans. Deze stichting geeft vrouwen die door omstandigheden moeite hebben om mee te komen in deze maatschappij een steuntje in de rug. Ze helpen bijvoorbeeld met omscholingstrajecten. Deze stichting kan zelf ook een steuntje in de rug gebruiken door middel van een donatie.

Dus heb je zin om onze praktijk te zien, kennis met ons te maken of een korte massage te ervaren. Kom dan langs. Wij zijn open tussen 14.00 en 18.00 uur.

© 2019 Touched by Hands

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑