De aura, het onzichtbare energieveld dat zich in en rondom ons fysieke lichaam bevindt, laat zien hoe je op dit moment fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel “in je vel zit”.

abstract

Aura Reading

De aura bestaat uit verschillende lagen. Elke laag heeft zijn eigen betekenis. Een energetisch coach, zoals ik, leest de energie die jij uitstraalt en benoemt dit. Tijdens een sessie beschrijf ik alleen wat ik nu waarneem, niet hoe de toekomst zich zal gaan ontwikkelen. Ik laat jou vrij om je eigen toekomst te creëren.

Ik kan een aura reading inzetten als blijkt dat we door middel van massage of coaching niet voldoende tot de kern van het probleem doordringen. Ik kan dan op een intuïtieve manier naar je “kijken” om meer informatie te verkrijgen over het ontstaan van jouw klachten en de reden waarom je vastloopt. Dat kan te maken hebben met bepaalde emoties, overtuigingen en patronen in je leven. Ik help je dus een beter beeld van jezelf te kunnen maken.

De informatie via je aura komt meestal in de vorm van symbolische beelden, woorden of begrippen in mij op. Door ze te benoemen bespreek ik met jou wat het jou zegt en of je er mee verder kan. Een aura reading kan dus een goed startpunt zijn voor verandering en je helpen vooruit te komen in je leven.

< Terug naar: Healing