Bewust Podium MeppelTouched by Hands is één van de initiatiefneemsters van Bewust Podium. Bewust Podium organiseert al een paar jaar inspiratieavonden, lezingen en workshops in Meppel.

Deze avonden, lezingen en workshops staan altijd in het teken van  spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

2021

Ook dit seizoen staan er weer een aantal nieuwe activiteiten op het programma. Een gevarieerd programma met voor elk wat wils.

Agenda:

 •  Basisworkshop PSYCH-K : Van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 maart 2021
 •  workshop intuïtieve ontwikkeling, start maandagavond najaar 2020 en voorjaar 2021

Basisworkshop PSYCH-K

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Bovendien kan je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen. Deze methode kan je leren in een 3-daagse basisworkshop.

Met behulp van eenvoudige balansen (PSYCH-K oefeningen) ontstaat er een beter gevoel bij en over jezelf, meer ontspanning in je lichaam en je je kijkt positiever tegen zaken aan. Zo’n balans duurt meestal maar een 5 tot 15 minuten, maar is zeer krachtig, effectief en blijvend! En werkt nog lang door op onderbewust niveau.

Wil jij zelf leren om je overtuigingen te transformeren? Zodat je deze krachtige tool kan toepassen op jezelf, maar ook leert hoe je het kan toepassen op je huisgenoten en/of je vrienden? Meldt je dan aan voor deze basis workshop : https://www.dewerff.net/workshops/basis-workshop/

Paula van de Werff, de enige docent die in Nederland deze workshop mag geven, komt naar Meppel op 11, 12 en 13 maart 2021.

Wat gaan we leren:

 • je leert de belangrijkste 2 basis balansen, waarmee je al heel veel overtuigingen kan transformeren
 • je leert te communiceren met je onderbewuste door het spiertest protocol
 • we leren hoe we stress kunnen verwijderen uit je lichaam
 • we leren hoe je goed gaat formuleren wat je nu eigenlijk wel wilt
 • en nog veel meer

Ben je al nieuwsgierig geworden? Zelf ben ik in ieder geval razend enthousiast over deze methode en pas hem dan ook veelvuldig toe in mijn praktijk. En ik gun het jou om op zo’n gemakkelijke manier zelf verantwoordelijkheid in handen te kunnen krijgen om je leven te verrijken. Je zult verrast zijn door de mogelijkheden om krachtiger en stralender in je vel te komen zitten. En wie wil dat nu niet.

Praktische informatie:

 • locatie : Centrum Birukai aan de Marktstraat 4 in Meppel
 • data : van 11 tot en met 13 maart 2021
 • 3 volle dagen van 09.00 tot 18.00
 • De kosten bedragen 670,00 euro (boek je het met z’n tweetjes dan krijg je 5% korting)
 • Wil je eerst ervaren wat een PSYCH-K balans nu precies inhoudt en wat dat voor jou kan betekenen, boek dan een sessie bij mij in. Boek je daarna alsnog de workshop, dan krijg je je bedrag voor de sessie als korting op je workshop.

Heb je meer informatie nodig, vraag mij dan gerust.

 

PSYCH-K oefenmiddagen

Heb jij in ieder geval de basis workshop PSYCH-K gevolgd, dan ben je van harte welkom om mee te doen op deze oefenmiddagen. Onderling kunnen we de verschillende balansen die we geleerd hebben op elkaar uit proberen. Je kunt je vragen stellen. En zelf kun je ook nog wat overtuigingen oplossen.

De oefenmiddagen staan gepland op:

 • Op dit moment staan er geen oefenmiddagen gepland

De middagen zijn van 13.00 uur tot maximaal 17.00 uur en hiervoor vraag ik een kleine bijdrage in de kosten van € 15,00.

We oefenen bij mij in de praktijk aan de Marktstraat 4a in Meppel.

Voor opgave graag even een mailtje of appje naar mij.

 

Workshop Intuïtieve Ontwikkeling

Op maandagavond in het voorjaar 2021 start er een nieuwe reeks van 6 avonden van de workshop Intuïtieve Ontwikkeling.

Een workshop waarin we op verschillende manieren gaan voelen en waarnemen hoe onze intuïtie voor ons kan werken. We gaan aan de slag met verschillende thema’s:
– wat we voelen of dat van onszelf is, of van de ander
– met kleuren
– met chakra’s
– we gaan meditaties en visualisaties doen
– oefeningen in tweetallen of in de groep, of gewoon voor ons zelf.
– ook besteden we onze aandacht aan het geven van healingen

Het aantal deelnemers hou ik bewust klein (max 8 deelnemers) en de workshop vindt plaats bij mij in de praktijk.

De workshop beslaat 6 avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur. En ik heb hiervoor de maandagavond gereserveerd. En wel op:

 • nog geen data gepland.

De kosten voor deze avonden zijn € 30,00 per avond. In totaal dus € 180,00 euro. Je betaald voor de hele cursus (ook als je een avond niet kan komen)

Wil jij graag met je intuïtie aan de gang? Wil je leren wat je intuïtie is. Hoe je die kan gebruiken en inzetten in je dagelijkse leven? Meld je dan bij mij aan op: info@touchedbyhands.nl of via WhatsApp op 06 – 50453663.

Ook in het voorjaar van 2021 zal er weer een nieuwe groep starten.

 

Kom en laat je inspireren door deze prachtige lezingen, workshops en/of demonstratie