2 november 2018: demonstratie mediumschap door Janneke Leber

Vorig jaar was er een grote belangstelling voor de demonstratie mediumschap. Vandaar dat we het dit jaar weer in ons programma hebben opgenomen. En ook nu zijn de eerste aanmeldingen alweer binnen. Dus wil je hier bij zijn, wacht dan niet te lang met je aan te melden.

Janneke is een vertaler van beroep. Vertaalde ze vroeger buitenlandse boeken naar het Nederlands, tegenwoordig vertaalt ze de symbolen, gevoelens en beelden van overleden dierbaren naar verstaanbare woorden voor ons hier. Ze is een nuchter medium, die met humor en op liefdevolle wijze haar vak uitoefent.

In haar praktijk in Bussum geeft ze consulten en cursussen. Daarnaast schrijft ze blogs over wat ze in haar praktijk en leven meemaakt. Een aantal van haar blogs zijn verzameld in haar boek “Dooie Boel”. Ontzettend leuk om te lezen. Janneke ziet het als haar missie om niet alleen als medium te werken, maar ook om erover te vertellen. Spookverhalen zijn er al genoeg.  Dit boek zal die avond ook te koop zijn. Mocht je hem vooraf al willen kopen en lezen, dan kan dat ook in de praktijk van Touched by Hands.

Op deze avond zal Janneke meerdere contacten maken met overleden dierbaren, vrienden, familie en/of kennissen.