Ik ben Marjan van Buuren en geboren in 1971 te Meppel. Na mijn studie aan de HEAO te Leeuwarden besloot ik eerst een jaar de wereld in te trekken.

Uitsnede blauw4 Marjan van Buuren 2010-124 102ckopie

Even voorstellen

Met mijn rugzak op vertrok ik voor een reis door Australië, Nieuw Zeeland en Zuidoost Azië. Mijn enthousiasme voor masseren is ontstaan tijdens deze reis. Je komt daar genoeg mogelijkheden tegen waar je haast geen “nee” tegen kan zeggen. Je kunt je even helemaal terug trekken en ontspannen: zowel lichaam als geest.

Terug in Nederland vond ik snel een baan in de administratieve sector. Daarnaast volgde ik in de avonduren diverse massageopleidingen, want dat heerlijke ontspannen gevoel wilde ik ook overbrengen op anderen.

In januari 2005 startte ik mijn eigen praktijk Touched by Hands, voor sport- en ontspanningsmassages. Al snel wisten klanten mij te vinden. Om elke klant met en zonder klachten te kunnen helpen, bleef ik mij verdiepen via allerlei opleidingen.

Het viel mij tijdens behandelingen op dat in veel gevallen de lichamelijke klachten ontstaan door een diepere oorzaak, bijvoorbeeld mentale overbelasting of het niet overweg kunnen met sommige emoties. Het lichaam wil door het geven van signalen ons van alles vertellen, als we maar bereid zijn om er goed naar te luisteren.

Ook in mijn administratieve werk, waar ik inmiddels doorgegroeid was tot leidinggevende, hoorde ik veel persoonlijke verhalen aan. Uit het begeleiden, motiveren en coachen van mensen haalde ik de meeste voldoening. Hier kreeg ik energie van.

Zo begon ik mijn coachende vaardigheden als leidinggevende in te zetten tijdens massage behandelingen. Door het volgen van een gedegen coachopleiding heb ik mij verder verdiept in het coachen.

In de loop der jaren werd het steeds moeilijker om een leidinggevende baan te combineren met een eigen praktijk. En daarom besloot ik in januari 2010 om de sprong in het diepe te maken en mijn eigen praktijk verder uit te bouwen: Touched by Hands, massage & coaching.

Mijn passie is om mensen bewust te maken van de boodschap die je lijf je wil vertellen. Dus kom, laat je aanraken…