28 september 2018 : Leef je verlangen door Angela Vrieling

Op 28 september komt Angela Vrieling van Coachnest een opstellingsavond verzorgen. Deze avond staat in het teken van “leef je verlangen”. Mocht je een vraag hebben over waarom jij jouw verlangen niet kan leven en wil je daar meer inzicht in hebben, laat het ons dan weten. Door middel van het opstellen van jouw vraag in een huidige situatie, een gewenste situatie en een Meta positie komt er meer duidelijkheid.

Angela is een bewuste en goedlachse coach. Het is haar kracht om lichtheid, vrolijkheid en inzicht te creëren door openheid te brengen in emotionele blokkades. Ze werkt altijd vanuit respect. Door verschillende niveaus met elkaar te verbinden kunnen we de blokkades vertalen en omzetten. Waarna alles vrijwel moeiteloos gaat stromen. Vanuit verschillende opleidingen en trainingen weet ze hoe ze “in de kern” kan werken en de angel om te zetten in een engel. Groei vanuit de kern.

Voor Angela is het werken met (familie)opstellingen een van de meest bijzondere manieren van coachen, waarin ze ook gebruik kan maken van haar intuïtieve kwaliteiten.

Wat is nu eigenlijk een familieopstelling? Familieopstelling is een methode om problemen op te lossen die ontstaan zijn, in veelal eerdere generaties. Het kan ook zijn dat er in dit leven vervelende situaties hebben gespeeld of nog spelen, waarbij de oorzaak ook in eerdere generaties ligt. Als dit zichtbaar gemaakt wordt, dan geeft dit veel rust, plezier, ruimte en gaat de liefde weer stromen. Niet alleen voor degene zelf, maar ook voor de rest van de familie. Belangrijk om te noemen is dat je niet je gehele familie hoeft mee te nemen 😉

Iedereen kan en mag deze avond mee doen. Je geeft zelf aan of je wilt deelnemen als:

  • vraagsteller (jouw vraag wordt dan behandeld),
  • als representant (je komt dan op 1 van de posities te staan in de vraag van iemand anders)
  • of als toeschouwer.
  • Door middel van loting bepalen we welke vraag we als eerste behandelen. We proberen zoveel mogelijk vragen te behandelen.