24, 25 & 26 januari 2020
Basisworkshop PSYCH-K door Paula van der Werff

Drie dagen lang dompelen we ons onder in onze bewuste en onderbewuste overtuigingen. Deze overtuigingen zijn gedachten die ons kunnen bekrachtigen en helpen, maar ook die ons kunnen belemmeren. Van deze belemmerende gedachten willen we graag zo snel mogelijk af. Zodat we fitter, vitaler en gelukkiger door het leven gaan. Maar hoe dan? Dat kan met eenvoudige balansen van de PSYCH-K methode. Hiermee ruim je deze belemmerende gedachten eenvoudig en doeltreffend op.

Heb jij wel eens het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Denk je dat je minder leuk, aantrekkelijk, of slim bent dan anderen? Pieker je over hoe je echt gelukkig en succesvol kunt zijn? Sta je elke keer weer met je mond vol tanden? Loop je rood aan als je voor je collega’s een presentatie moet doen?

Laat je dan verbazen hoe iedereen deze eenvoudige methode kan leren om op zichzelf toe te passen, maar ook om met je vrienden of familie te doen.

In het weekend van 24, 25 en 26 januari gaan we drie volle dagen aan de slag om deze methode onder de knie te krijgen. En ruim je de eerste overtuigingen bij jezelf al op. Paula van der Werff legt op heldere wijze uit hoe je dit met elkaar kan gaan doen. Maar ook hoe je het op jezelf kan toepassen. Zodat als je dit elke dag bij jezelf toepast, je binnen zeer korte tijd duidelijke veranderingen bij jezelf gaat waarnemen. Je krijgt dus een tool aangereikt waarmee je de regie neemt over jezelf. En wie wil dat nou niet.

Dus hoe groot of hoe klein je problemen ook zijn, overweeg of je daar wat aan wilt veranderen.

Paula van der Werff is Registerpsycholoog Arbeid & Gezondheid en Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie. Ze studeerde af in onderwijskunde en psychologie aan de Tel-Aviv Universiteit in Israël. Aansluitend behaalde zij haar M.A. in de sociale psychologie aan Harvard University in de Verenigde Staten. Ook heeft zij verscheidene jaren lesgegeven als docente psychologie aan Harvard College. In Nederland werd zij NLP master en consultant voor familie- en organisatieopstellingen. Tevens is zij in het bezit van een master in de klinische psychologie van de Universiteit Leiden. Zij is 1 van de ongeveer 40 internationale gecertificeerde instructeurs voor PSYCH-K.

Ben je coach of therapeut en volg je deze training,  dan kun je ook accreditatiepunten krijgen voor je beroepsvereniging.

Praktische informatie:

  •  Locatie : Meppel
  •  kosten :  670 euro
  •  aanmelden : niet meer mogelijk
  •  meldt op je aanmeldingsformulier dat je via mij (Marjan) komt
  •  twee weken voor het begin van de workshop krijg je alle informatie toegemaild.