Zoals een moeder automatisch haar handen legt op de zere knie van haar kind, of zoals jezelf intuïtief wrijft over een zere plek, zo leg ik mijn handen op jouw lichaam.

Alles om ons heen is opgebouwd uit energie, deze stroomt ook door je lichaam. Wanneer er blokkades optreden heeft dat meteen effect op je welzijn. Door het opleggen van mijn handen, stroomt de energie door mij heen en in jou. Geblokkeerde gebieden komen weer los.

A Helping Hand

Reiki & Quantum Touch

Het geven van energie (healing) kan ik tijdens een massagebehandeling inzetten of als een zelfstandige volledige behandeling. De energie die je ontvangt heeft een voedende, helende werking op je lichaam.

Ik werk zowel met Reiki als met Quantum Touch. Het zijn verschillende vormen waarmee ik energie naar je overdraag.

Reiki

De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters: rei = geest/ziel en ki = energie/levenskracht. Een populaire westerse vertaling van reiki is “universele levensenergie”. Het is een van oorsprong Japanse helingswijze door middel van handoplegging en het sturen van energie. Door reiki voeg ik energie toe aan jouw lichaam, waardoor je lichaam en geest in staat zijn om te helen. De balans op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau kan hersteld worden.

De ervaringen die de meeste mensen hebben tijdens een behandeling bestaan uit een combinatie van: warmte, tintelingen, diepe ontspanning, positieve gevoelens, loslaten van emoties, verlichting van stress/pijn.

Quantum Touch

Quantum Touch wordt ook wel omschreven als Power Reiki. Door het doen van ademhalingsoefeningen en concentratie verhoog ik de trillingsfrequentie van mijn energie. Je zult voelen dat mijn handen warm worden. Net als bij muziekinstrumenten, gaat uiteindelijk jouw energie op hetzelfde niveau trillen als die van mij. Jouw lagere energie (de plek van jouw klacht) gaat als vanzelf meetrillen naar een hogere frequentie. Er wordt zo een veld van energie gecreëerd die bij jouw kan zorgen voor heling.

< Terug naar: Healing