16 november 2018: eendaagse training 5 natuurwetten door Eniko Papp van Biologika Nederland

Deze Biologika Training is voor iedereen die niet wil blijven zoeken naar de reden waarom wij ziek worden, maar wil weten hoe het zit. Het is voor iedereen die geen genoegen meer neemt met halve antwoorden die gebaseerd zijn op geloof of overtuigingen. Het is voor iedereen die zijn of haar gezondheid voorgoed in eigen hand wil nemen en zelf wil beslissen over het verloop van ziekte- en herstelprocessen. Het is zoveel eenvoudiger dan je ooit hebt kunnen bedenken. Maar het is ook 180 graden anders dan alles wat je ooit hebt gehoord of geleerd!

WAT IS BIOLOGIKA NIET?
Biologika is GEEN GENEESKUNST en geen geneeswijze. Biologika geneest niemand maar houdt zich uitsluitend bezig met de emotionele- en gevoelsoorzaken van ziekte en het verloop van onze ziekteprocessen. Biologika verspreidt kennis en informatie over de werking van de wetmatigheden van ziek worden. Het gaat over BEWUSTWORDING en niet over genezing.

Biologika is ook GEEN THERAPIE, coaching, behandeling of een nieuwe alternatieve geneeswijze stroming. Maar het is essentiële kennis en een perceptieverandering die onmisbaar is tijdens onze herstelprocessen.

Biologika stelt GEEN DIAGNOSES, dat mogen alleen de daarvoor bevoegde medici doen. Maar een diagnose is wel jouw uitgangspunt en heb jij nodig om op zoek te kunnen gaan naar de gevoelsoorzaken van je ziekte of klacht.

Biologika is tevens GEEN MEDICIJN, geen wondermiddel of wonderpil. Maar het is BEWUSTWORDING, een totaal nieuwe zienswijze en denkwijze over ziektes, oftewel verandering in je lichaam, zowel fysiek als mentaal. Doordat jij de zinvolle oorzaken begrijpt kun je daarna bewustere keuzes maken welke therapie, behandeling of middelen jij in kunt zetten om samen met de logica van jouw lichaam tot herstel en gezondheid te komen. Jij hebt daar te allen tijde vrije keuze in en Biologika gaat altijd respectvol met jouw keuzes om.

Op deze dag worden de 5 natuurwetten volledig uitgewerkt en verklaard.